Vakantiecursus Spaans en Italiaans

Gaat u binnenkort op vakantie naar Italië en of Spanje? En hoe redt u zich daar met het Italiaans en het Spaans? Kunt u bijvoorbeeld iets bestellen in een café of een restaurant en dat helemaal in één van deze talen doen? Kunt u aan de groenteman op de markt precies zeggen hoeveel appels of vis u nodig heeft? Kunt u in een winkel vragen hoeveel een mooi paar schoenen kost? En kunt u ook vragen waar de bushalte is, hoe laat de banken open gaan, welk wifi wachtwoord er is en of er een apotheek in de buurt is?

Dat kan ik u leren als u nú een korte taaltraining bij mij komt volgen. U bent er zo, vlak voor uw vakantie in Italië en of Spanje begint, helemaal klaar voor!

Italiaans op vakantie en Spaans op vakantie zijn speciale “compacte” taaltrainingen van 8 weken (elke week een les van 1 uur) waarmee u de beginselen van de Italiaanse en of de Spaanse taal onder de knie zult krijgen. Elke les biedt een korte grammatica uitleg in de context van vakantiewoordenschat. De rest van de les doen we allerlei conversatie oefeningen doen. Hiermee kunt u zich leren redden in typische vakantiesituaties.

Er is niets leuker dan op vakantie een praatje te maken met de lokale bevolking in hun eigen taal! Daar wil ik u graag mee helpen J

Als u interesse heeft in Italiaans en of Spaans op vakantie, neem dan contact met mij op via laura.liccardo@tiscali.nl