Taaltrainingen Italiaans

De taaltrainingen zijn te volgen voor particulieren en voor bedrijven, voor volwassenen en kinderen, zowel individueel als in groepsverband en op ieder gewenst niveau, van beginners tot gevorderden.

Voor alle niveaus
Mijn taaltrainingen zijn bestemd voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Als u het Italiaans nog nooit hebt geleerd, als u al een beetje taalkennis hebt of als u zich al kunt redden in het Italiaans maar nog niet echt vloeiend kunt spreken.

Intake gesprek
Tijdens een vrijblijvend intake gesprek stel ik met u een passende taaltraining samen die afgestemd is op uw leerdoel – reis, school, werk. Gedurende dit gesprek, bepaal ik welk taalniveau u hebt door middel van enkele vragen te stellen. Het bepalen van het juiste taalniveau van de cursist (beginners A1, beginners A2, half gevorderden B1, gevorderden B2 en vergevorderde C1) is belangrijk om een taalprogramma op maat te kunnen stellen.

Snel leren spreken
Tijdens de lessen leg ik de nadruk op de conversatie: het leren spreken en verstaan van de Italiaanse taal. Vanaf de eerste lessen wordt hier actief mee geoefend zodat u zich zo snel mogelijk kunt redden in gesprek met een Italiaan. Naast de conversatie komen ook lezen, schrijven en grammatica aan bod. Evenals aandacht voor land en volk.

Een taal leren spreken kost altijd tijd. Om een goed resultaat te krijgen moet er ook thuis geoefend worden en huiswerk hoort ook erbij. U kunt dan tussen 2 en 3 uur zelfstudie rekenen.

Privéles
Als u het fijn vindt in uw eigen tempo te leren, individuele aandacht te krijgen, of u een afwisselend lesrooster nodig hebt, dan kunt u voor privélessen Italiaans kiezen. Ik pas mijn lessen helemaal aan op uw leerbehoeften en leerstijl zodat u het maximale rendement kunt halen uit uw taaltraining. Lessen op maat.

Groepsles
Als je samen met een vriend of vriendin Italiaans wilt leren, of samen met één of meerdere collega’s dit nodig hebt, kunt u groepsles nemen. Voordeel is dat u van de andere medecursisten ook leert omdat er interactie ontstaat binnen de groep. Omdat het aantal studenten beperkt is, kan ik nog steeds rekening houden met het niveau, de leerstijl en het leertempo van elke student. In groepsverband is er nog steeds spraak van lessen op maat.

Zakelijk
De cursussen voor de zakelijke cursist(en) zijn ook in-company te volgen. Wanneer het gewenst is, kunnen er branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen zoals bijv. zakelijk schrijven en zakelijk converseren. Tevens ben ik bekend met zakelijke Italiaanse omgangsvormen. Dit kan in privé- of groepsles verband.