Info lessen

Locatie:
Ik geef les in mijn kantoor aan huis. Voor in-company trainingen, kan ik les geven in het bedrijf zelf. Voor grote groepen studenten (vanaf 5 cursisten), kan ik ook bij één van de studenten thuis les geven.

Aantal lesuren:
Het beste is om 1 keer per week les te volgen. Een privéles van 1 uur per week is meestal voldoende maar u kunt ook kiezen voor meerdere keren per week of voor een langere les. Voor groepsles of intensieve taaltrainingen, zijn meerdere lesuren aan te raden. De duur van de taaltraining varieert per student en leerdoel.

Start momenten:
U kunt elke moment van het jaar beginnen met de lessen. De meeste studenten beginnen in september of januari. Vakantiecursussen kunnen het beste in februari/maart van start gaan.

Lestijd:
Ik kan les geven van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en eventueel ook ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur.

Afzeggingen:
Een les kan afgezegd worden indien één of meerdere studenten verhinderd zijn. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht mits de afzegging 24 uur eerder doorgegeven is.

Lesmateriaal:
Afhankelijk van het niveau van de cursist en het doel van de lessen, gebruik ik zelfgemaakt lesmateriaal, maak ik kopietjes uit andere boeken of kies ik een bepaalde leermethode zoals Aula Internacional, Caminos en Opstap Spaans. In dit geval moet de cursist zelf de boeken aanschaffen. Hiernaast maak ik ook gebruik van authentieke kijk- en luistermateriaal van het Internet.