Het cursusjaar gaat weer van start!

Na een ingewikkeld jaar is er nu weer van alles mogelijk en starten we met veel plezier met alle nieuwe cursussen en (bij)lessen.

De lessen vinden dit cursusjaar bijna allemaal op de oorspronkelijke locatie plaats. Daarnaast blijven de online lessen een optie voor wie daar de voorkeur aan geeft. Vooral middelbare scholieren en studenten maken hier gebruik van, maar ook anderen zijn online van harte welkom.

Sommige cursussen zijn al gestart, voor andere kunt u zich / kun jij je nog opgeven. Wacht niet te lang want de ene na de andere cursus is volgeboekt.  Wilt u zich aanmelden en is de cursus toch al volgeboekt? Geen nood! Wij zijn heel flexibel en vaak lukt het later alsnog met een nieuwe groep te starten.

Zoals gezegd zijn we echt enorm flexibel. Kunt u niet precies die cursus vinden die u voor ogen had? Bel ons gerust en u zult zien dat wij naast het aanbod op de website nog vele andere cursussen en lessen voor u kunnen organiseren.

De kracht van onze werkwijze zit in het lesgeven aan kleine groepjes. Bij ons geen vol klaslokaal of een groep die zo groot is dat u niet tot uw recht komt. We houden de cursus laagdrempelig door gewoon bij ons thuis aan tafel les te geven.  Omdat wij hierdoor onze kosten beperken, blijven onze cursussen ook dit jaar weer goed betaalbaar, zelfs als u in zo’n kleine groep les heeft. Wie op die manier les krijgt, zal de nieuwe taal sneller oppikken, kan al zijn/haar vragen stellen en voelt zich al snel thuis. Ook voor iemand die wat onzeker is, is het kleine aantal medecursisten een verademing.  Genoeg redenen dus, om eens te kijken of er een cursus voor u tussen zit.

Voor we het vergeten; u krijgt vanzelfsprekend les van een bevoegd docent en/of ervaren native speaker. Bij ons geen “docenten” die zonder vakdidactische kennis, diploma’s en/of gedegen taalkennis maar wat aanrommelen. Vanzelfsprekend worden alle lessen tot in de puntjes voorbereid en hebben alle docenten een hbo- en/of wo-diploma op zak.

De gedegen voorbereiding geldt natuurlijk ook voor de (bij)lessen en cursussen die wij verzorgen voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten. Ook voor hen zijn er vele mogelijkheden.

Kijk eens bij het lesaanbod. Hopelijk vindt u iets wat u aanspreekt.

Een nieuwe taal leren is een leuk en boeiend proces. Wij begeleiden u graag en hopen u snel te verwelkomen. U bent in elk geval heel hartelijk welkom!

Laura, Mitsuè, Lisbeth, Sylvie en Vaneke