Cursusaanbod & kosten

Synergie    Cursusaanbod
Wat Waar Voorwaarden kosten
Groepsles Frans De cursussen worden gegeven in De Kiekmure in Harderwijk.

 

10 lessen, 60 minuten per les

Minimaal 3 personen, maximaal 8 personen.

(bij 2 deelnemers bedragen de kosten p.p. €250,-)

€165.- p.p.
Individuele lessen à la carte Privélessen worden bij de deelnemers aan huis gegeven. 10 lessen, 60 minuten per les €300,-
Groepslessen Franse les Thuis bij deelnemer Minimaal 3 personen, maximaal 8 personen.

10 lessen, 60 minuten per les

€150,- p.p.
Cursus Lekker Leren Thuis bij deelnemer

*in ontwikkeling, later meer informatie

Minimaal 3 personen, maximaal 8 personen.

10 lessen, 60 minuten per les

€185,- p.p.
Workshop Lekker Leren Thuis bij deelnemer

Keuze uit:

– aïoli, guacamole, anchoïade

– Franstalig

Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen.

Duur: 2,5 uur

€17,50 p.p.
  • voor lessen of workshops binnen een straal van 20 km van Harderwijk reken ik geen reiskosten. Boven de 20 km worden over de extra kilometers reiskosten berekend.

Naast bovenstaande mogelijkheden is er in overleg veel mogelijk.

Zo geef ik incompanytraining die de zakelijke communicatie ondersteunen. In Frankrijk heb ik in een zakelijke omgeving gewerkt en kan vanuit die ervaring niet alleen de taal maar ook de culturele aspecten van het zakenleven verder brengen.

Ook lessen aan kinderen zijn mogelijk. Kinderen hebben natuurlijk een andere benadering nodig waarbij ik het belangrijk vind dat ze naast leren ook lol hebben.

De Workshop Lekker Leren is mijn specialiteit. Koken is mijn passie en gecombineerd met Franse taal en cultuurinformatie heb ik al diverse ‘authentieke’ gerechten mogen maken met een groep deelnemers. Samen eten bereiden, converseren en proeven geven de typische Franse manier van leven en vooral genieten weer. Daar geniet ik ook van.

Nu nog in ontwikkeling maar binnenkort in de planning is de Cursus Lekker Leren. Hierbij worden taallessen gecombineerd met het maken van typisch Franse gerechten en activiteiten. Nu al enthousiast? Geef dit dan alvast bij mij aan! Zodra er genoeg enthousiastelingen zijn kunnen we van start.