Remember it!

Kent u ze nog? Die onregelmatige werkwoorden die u er ooit heeft ingestampt?
To forget – forgot – forgotten…
En bij dat forgotten wringt hem nu net de schoen, want wie zijn Engels niet regelmatig gebruikt, vergeet al snel wat hij op school heeft geleerd.

The Study geeft cursussen Engels voor volwassenen op verschillende niveaus van Beginners tot Gevorderden.  Tijdens de cursus wordt uw Engels weer helemaal oppoetst. Dat doen we niet door alleen woordjes te stampen of uren over stoffige grammatica gebogen te zitten. We gaan ook heerlijk lezen. Engelse boeken welteverstaan. Geen dikke pillen van driehonderd bladzijdes, maar verkorte en vereenvoudigde uitgaven van prachtige klassiekers, moderne verhalen, informatieve teksten of boeiende biografieën.

Door middel van opdrachten bij de boekjes oefent u zowel uw geschreven als gesproken Engels. Waar mogelijk combineren we de boeken met een cd-rom of dvd. Mocht u toch wat meer uitleg willen over de grammatica, dan kan dat vanzelfsprekend ook.

Tevens bestaat de mogelijkheid in te stromen in groepen die al een of meerdere cursussen hebben gevolgd. Waar u kunt instromen hangt af van uw niveau.
Stelt u zelf een groep samen (minimaal 5 personen), dan kunt u les krijgen op een tijdstip dat zowel u als mij past. Ook kunt u dan starten wanneer u maar wilt.

De prijs van de cursus voor Beginners (A1/A2) is €250,-  voor 20 lessen in een groep van vijf cursisten*. De cursus voor Half-gevorderden (B1/B2) is €275,- en die voor Gevorderden (C1/C2) €295,- De bedragen zijn inclusief gebruik van de leesboeken, cd’s, dvd’s en tea and biscuits. Voor de grammaticamap wordt €7,50 gerekend. *Bij minder dan 5 cursisten geldt een andere prijs.

Wilt u zich opgeven of meer informatie ontvangen, stuur dan een mailtje naar Vaneke Kattenberg: vaneke@thestudy.nl
of bel: 06-50466549

The Study, the place to be!