Voorlopig les online

De effecten van het coronavirus treffen ons allemaal. Het heeft ook invloed op de manier waarop wij lesgeven. Gelukkig beschikken we over alle benodigde middelen om de lessen online door te laten gaan. Natuurlijk geven we de voorkeur aan face to face contact, maar inmiddels is gebleken dat de lessen online inhoudelijk niet aan kwaliteit hebben ingeboet. De reacties van onze cursisten zijn positief en hartverwarmend.

Nu leerlingen noodgedwongen zelfstandig hun boek moeten doornemen, kan het zijn dat er behoefte is aan extra ondersteuning voor de talen. Ook nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. Neem contact op als u hulp zoekt voor uw zoon of dochter. Wij zijn u graag van dienst!

Zit u deze weken veel thuis en zou u graag wat om handen hebben? Wellicht kunt u instromen in een bestaande groep of kunnen we u een privécursus aanbieden. Wij zorgen ervoor dat u het benodigde lesmateriaal ontvangt en vaak kunt u al snel beginnen.

Wij bieden cursussen aan voor alle leeftijden en niveaus. Iedereen is welkom, dus neem gerust contact op met de docent van de betreffende taal. Alle informatie over de taal van u keuze vindt u onder het kopje Talen.

Wij wensen u een goede gezondheid en hopelijk spoedig (weer) tot ziens, hetzij online of bij ons aan tafel.

Hartelijke groet,

Laura (Spaans en Italiaans)
Sylvie (Frans),
Mitsuè (Japans)
Lisbeth (Deens)
Vaneke (Engels)